Remus 620 vanaf € 16.995

Remus 620 vanaf € 16.995

Een gloednieuwe Remus 620 console boot met krachtige Tohatsu 100pk motor. Deze console boot is perfect voor liefhebbers van snelheid en comfort op het water.

Vraagprijs vanaf € 16.995

Kenmerken:
- Merk: Remus
- Model: 620
- Lengte: 620 cm
- Breedte: 225 cm

De boot wordt aangedreven door een betrouwbare Tohatsu MFS 100A motor uit 2023, waarop maar liefst 5 jaar garantie zit. Met deze krachtige motor kun je moeiteloos over het water varen en genieten van de snelheid.

De boot is uitgerust met een scala aan handige instrumenten, waaronder een MPH meter, volt meter, RPM meter en trim meter. Hiermee heb je altijd volledig inzicht in de prestaties van de boot.

Daarnaast beschikt de boot over voorzieningen voor optimaal comfort en plezier, zoals een Kicker radio, navigatieverlichting, een automatische bilgepomp, waterafscheider en een ingebouwde zwemtrap. Het zonnedek biedt de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

De boot is voorzien van 2 comfortabele captain stoelen en heeft hydraulische besturing voor een soepele en nauwkeurige bediening. De uitneembare tafel biedt de mogelijkheid om gezellig te picknicken of te genieten van een maaltijd aan boord.

Indien gewenst is de boot leverbaar met een nieuwe trailer, zodat je de boot gemakkelijk kunt vervoeren en te water kunt laten.

Deze boot is volledig nieuw en wordt geleverd met 5 jaar garantie op de motor. Dit is een geweldige kans om een hoogwaardige console boot aan te schaffen voor ultiem vaarplezier.

Home Verkoop Nieuwe boten Remus 620 vanaf € 16.995